Klinikken

Om klinikken

”Back in motion”

Rygcenter Aarhus Nord ønsker at hjælpe dig tilbage til din hverdag igen og gerne optimere den en smule. Med dygtige kiropraktorer, fysioterapeut og massør kan vi tilbyde et perfekt behandlingsforløb for dig, hvor vi har mulighed for tæt kommunikation med en læge, sygehuset eller anden behandling udenfor huset.

Vi har tid til at lytte, vurdere og behandle og skulle vi komme i tvivl, så konfererer vi gerne internt og eksternt, så vi altid yder den bedste service for dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Fællesbillede af klinikkens medarbejdere
Patient får konsultation af uddannet kiropraktor

Autorisation

Alle vores kiropraktorer er uddannet på Syddansk Universitet med en 5-årig kandidatuddannelse i Klinisk Biomekanik, som er den bedste kiropraktor-uddannelse i verden. Herefter har vi gennemført en 1-årig supplerende, praktisk uddannelse; turnusuddannelsen.

På baggrund af uddannelsen er kiropraktorerne autoriseret af Sundhedsstyrelsen.

Det kræver ikke henvisning fra egen læge at gå til kiropraktor, og det offentlige yder tilskud til knap 20 procent af regningen.

Vores klinik har ydernummer og er derfor tilskudsberettiget.

Om os

Tryk på en medarbejder for at læse mere om dem 

Kiropraktor & Ejer

Iben Bækgaard

Kiropraktor

Peter Schaldemose

Kiropraktor

Kasper Bro Sauerberg

Kiropraktor

Sara Hallsdóttir Bonde

Fysioterapeut

Anne Bønløkke

Massør

Casper Nielsen

Kiropraktor

Sara Hallsdóttir Bonde

Fysioterapeut

Anne Bønløkke

Massør

Casper Nielsen

Kiropraktor

Kasper Bro Sauerberg

Massør

Ann Ziegler

Sekretær

Katrin Bomholt

Sekretær

Julie Nielsen

Kiropraktor & Ejer

Iben Bækgaard

Uddannet fra Syddansk Universitet i 2012. Arbejdet ved Kiropraktor Hviid (turnusforløb), arbejdet Rygcenter Vester Allé og Corpus Care i Aarhus C.

Ansat hos Jesper Overvad på Rygcenter Aarhus Nord i 2016, medejer i 2018, overtog klinikken i 2022.

Kiropraktor

Peter Schaldemose

Peter blev uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i 2016. Turnus hos Rygcenter Aarhus Nord i 2018 med fastansættelse derefter.

Peter har stor erfaring med ryg- og nakkesmerter med eventuel udstråling til arme eller ben. Peter har fokus på tilpasning af forløbet til den enkelte patient med henblik på blandt andet alder, almentilstand og smerteniveau.

Kiropraktor

Kasper Bro Sauerberg

Kasper er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i 2016. Han færdiggjorde sin turnusuddannelse ved Rygcenter Skjern og blev efterfølgende ansat ved “Kiropraktorerne i Viborg”. Her var han ansat frem til 2021, hvor han begyndte at arbejde ved Rygcenter Aarhus Nord.

Kasper har et stort fokus på at optimere din funktion ved at lave en grundig undersøgelse og lægge en behandlingsplan, der er skræddersyet til din tilstand og dine behov.

Kiropraktor

Sara Hallsdóttir Bonde

Sara er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i 2022. I 2023 færdiggjorde hun sin turnusuddannelse, hvor hun i et år arbejdede på Medicinsk Rygklinik, Regionshospitalet Silkeborg og på Rygcenter Aarhus Nord.

Sara behandler børn og voksne i alle aldre, om der er tale om rygproblematik eller andre gener fra bevægeapparatet. Hun tager udgangspunkt i det hele menneske og deres historie og har erfaring med komplekse smerter og skadesforløb. Sara har fokus på led- og muskelbehandling i kombination, og kan også vejlede dig i træning, øvelser og smertehåndtering.

Fysioterapeut

Anne Bønløkke

Tekst kommer snart

Massør

Casper Nielsen

Casper er uddannet lægeeksamineret massør og Idrætsskadeterapeut i 1999 og har været selvstændig siden. Derudover er jeg uddannet SPA-terapeut og kosmetolog, hvilket giver mulighed for at danne et rigtig godt helhedsbillede af kroppen.

Min personlige erfaring har vist, at man med massage og vejledning om korrekt kropsholdning, kan fjerne langt de fleste muskelinfiltrationer. En erfaring jeg blandt andet bygger på min tid ved militæret samt andre sportsgrene såsom volleyball og boksning.

Massør

Ann Ziegler

Tekst kommer snart

Sekretær

Katrin Bomholt

Ansat oktober 2019

Sekretær

Julie Nielsen

Ansat juni 2023