Brystryg

Smerter fra ryg til bryst

Der kan være mange årsager til brystsmerter. Blandt andet kan muskel- og ledproblemer i ryggen være årsag til smerter i brystet. Dette skyldes ledlåsninger i brystryggen, de små led ved ribbenene og muskelspændinger i området som trækker fremad til brystet. Det er ikke ualmindeligt, at man mærker smerter ved vejrtrækning. Brystsmerter kan også skyldes alvorlige hjertesygdomme, psykiske belastninger og stress. Det er derfor vigtigt at få undersøgt årsagen til brystsmerterne for at finde den rette behandling.

I samarbejde med de danske regioner har Dansk Kiropraktorforening lavet et udredningsforløb for brystsmerter, som består af en grundig forundersøgelse samt behandlinger af smerterne.

Kiropraktoren hjælper dig med smerterne, giver dig vejledning undervejs og vil give dig en forståelse for, hvorfor denne smerte opstår. Derudover vil kiropraktoren løbende orientere din egen læge eller henvise dig til videre udredning, hvis der er behov for dette.

Brækket ribben

Chokbølgebehandling stimulerer hurtigere heling af dit brækkede ribben samt løsner muskelspændinger omkring ribbenene. Dette giver dig lindring og næsten smertefrihed inden for få uger. Samme behandling har også god og hurtig virkning for trykkede ribben.

Smerter fra ryg til mave og underliv

Nogle spændinger i ryggen påvirker nerverne, der strækker sig til mave og underliv. I nogle tilfælde opleves ingen smerter i ryggen, men kun fortil. Kiropraktoren kan løsne spændinger i led på ryggen og i musklerne i ryg og fortil, så der vil opleves en lindring.

Nakke
Nakke
Arm & Skulder
Skulder & Arm
Lænd & Bækken
Lænd & Bækken
Hofte & Ben
Hofte & Ben
Brystryg
Brystryg
Baby/barn der modtager behandling af Kiropraktor
Baby & Børn
Patient får taget røntgen
Røntgen & MR
Patient der modtager chokbølgebehandling
Chokbølge